Psycholoog

 

In Wijkgezondheidscentrum Lunetten is eerstelijns psycholoog Marie-Cécile Albert werkzaam. Zij is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVPP).

Naast haar werk als eerstelijnspsycholoog heeft ze zich gespecialiseerd als cognitief gedragstherapeut en is het begeleiden van mensen met een chronische ziekte (of hun naasten) een extra aandachtsgebied (www.nvpo.nl). Daarnaast geeft ze de training Voluit Leven, bedoeld voor mensen die een waardevoller leven willen leiden.

Voor meer informatie over hulp van de eerstelijnspsycholoog kunt u de folder inzien. Voor meer informatie over inhoudelijke beroepsverenigingen zie www.vgct.nl, www.acbsbene.nl en www.nvpo.nl.

Sinds 2014 is er het een en ander veranderd in de generalistische basis zorg GGZ. Informatie over deze veranderingen vindt u in deze folder. Zoals u in de folder kunt lezen gaan de zorgverzekeraars anders om met het vergoeden van de consulten. In bijgaand overzicht staan de consult prijzen overzichtelijk beschreven. Klik hier voor het overzicht.

Marie-Cécile werkt doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag in Wijkgezondheidscentrum Lunetten. Voor het maken van een afspraak is ze bereikbaar op 06 401 432 77 of mcalbert@casema.nl.

 

 

Marie-Cécile Albert

Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg, eerstelijnspsycholoog NIP,
cognitief gedragstherapeut /supervisor VGCt, psycho-oncologisch therapeut; 
BIGnummer19057589625